12de Aquarium en Terrariumbeurs van de kust 31/08/2008

platyke , December 05 2007
p
platyke

Op zondag 31 augustus 2008 organiseert Oostende Platy vzw voor de 12de maal haar Aquarium- en Terrariumbeurs van de kust. Dit evenement vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Alles wat met aquaria, vijvers en terraria te maken heeft mag hier geruild, gekocht en verkocht worden. Deze beurs is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van de streek en ze is zeker een bezoek waard. Op de voorgaande editie konden de bezoekers hun hartje ophalen in vier volle zalen en we groeien steeds meer!
De inkom voor deze gebeurtenis is uiteraard GRATIS, en iedereen is welkom.
Het gebeuren gaat door in Dienstencentrum De Schelpe, Schelpenstraat 20/Elisabethlaan te 8400 Oostende.
Voor inlichtingen en/of reservatie kan men terecht bij Dhr Voorzitter, Louis Cordemans, 059/511535, [url=mailto:voorzitter.oostende.platy @[at] gmail [dot] com]voorzitter.oostende.platy @[at] gmail [dot] com[/url] of bij Dhr Secretaris, Johan Vergauwe, 059/303898, [url=mailto:johanvergauwe @[at] skynet [dot] be]johanvergauwe @[at] skynet [dot] be[/url]
http://usera.imagecave.com/platyke/RUILBEURS2008bewerktvoorweb.jpg

p
platyke

AANDACHT
De datum van de 12de Aquarium- en Terrariumbeurs van de kust werd aangepast! De beurs gaat door op ZONDAG 24 AUGUSTUS 2008. Het mooie weer is besteld. Bezoek onze beurs en beleef een fantastische dag aan zee!http://usera.imagecave.com/platyke/OostendePlatyAffiche2008.jpg

p
platyke

8) 8) Het is bijna zover ! De grootste beurs van de kuststreek komt er aan (Y) (Y)
Het mooie weer is besteld, de zee is alom aanwezig, de koningin der badsteden is er klaar voor. Combineer uw dagje aan zee met een bezoekje aan de 12de Aquarium- en terrariumbeurs van de kust en het kan niet meer stuk. 8) (b) :cheesy:

http://usera.imagecave.com/platyke/AfficheOostendePlaty240808.jpg

tot ziens
groetjes
Platyke

p
platyke

De 12de Aquarium- en terrariumbeurs van de kust is alweer afgelopen. Het is ondanks het wat kwakkelende weer een succes geworden, mede door de inzet van de aanwezige standhouders en de brede belangstelling van de bezoekers. (Y) (Y)

In naam van Oostende Platy een welgemeende dank aan allen die ook maar iets bijgedragen hebben tot dit succes, en... hopelijk afspraak volgend jaar. :) :)

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com