Vivarium is back! + Fotowedstrijd

Vivariumbeurs , June 09 2014
V
Vivariumbeurs

Vivarium is terug, en dus ook de fotowedstrijd:

Fotowedstrijd
Vivaria en fotografie gaan goed samen, er wordt in onze hobby heel wat afgekiekt. Op verschillende internetsites en fora zien we de mooiste foto’s voorbij komen. Reden genoeg om deze fotografen ook dit jaar weer uit te dagen: wie maakt de mooiste vivariumfoto!

Deelnemers kunnen vanaf 5 juni hun mooiste foto inzenden. Er kan gekozen worden uit vier categorieën: aquarium, paludarium, terrarium en vijver.
Tentoonstelling
Tijdens Vivarium zal een tentoonstelling gehouden worden van de 20 mooiste foto's, die door de jury uitgekozen worden uit alle inzendingen. De bezoekers van Vivarium kiezen de uiteindelijke winnaar d.m.v. een stemformulier, de uitslag zal na de beurs op deze website bekend gemaakt worden.

Nieuw dit jaar is dat de jury van te voren ook een winnaar zal aanwijzen die een aparte plek in de tentoonstelling krijgt. Er zijn dus twee winnaars: de jurywinnaar en de publiekswinnaar.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website, vanaf 5 juni.

E
Eska

vivariumbeurs, ik heb een pm gestuurd ;)

V
Vivariumbeurs

De Vivariumvoorbereidingen zijn in volle gang en de lijst met standhouders is wekelijks groeiende.

Stuur je mooiste foto's in voor de Vivarium fotowedstrijd! Naast dat je daarmee bijdraagt aan een stukje hobbypromotie, maak je ook nog kans op een fraaie en bijzondere afdruk van jouw foto als je een van de winnaars bent!

Iedereen mag 4 foto's insturen, 1 voor elk van de categorieën waar Vivarium voor staat: Aquarium, Terrarium, Paludarium en Vijver. Wat er op de foto staat bepaal jij zelf, als het maar past binnen die thema's. Uit alle inzendingen kiest de vakjury de 20 mooisten welke tijdens Vivarium 2014 tentoongesteld zullen worden.

Daarnaast kiest de vakjury hun foto die de vakjuryprijs krijgt. Het publiek van Vivarium kiest daarnaast de publiekswinnaar. Beiden ontvangen in bijzondere afdruk van hun foto; in vorige edities was dat een groot formaat canvasafdruk of een afdruk op plexiglas, en ook dit jaar is het een fraaie verrassing).

Inzenden kan nog tot 1 oktober 2014 via onze website.

Overige nieuws van Vivarium:
* Kortingsbonnen worden langzaamaan door Nederland en België verspreid. Wil je weten waar: http://www.vivariumbeurs.nl/bezoekers/kortingsbonnen
* De Dennerle Scapers Contest is leuk om aan deel te nemen en er is nog plaats voor een aantal deelnemers. Meer info: http://www.vivariumbeurs.nl/wedstrijden/dennerle-scapers-tank-contest
* Durf je een grotere uitdaging aan op het gebied van Aquascaping? Schrijf je dan in met je team (2-3 personen) voor de Live Aquascapingwedstrijd. Meer info: http://www.vivariumbeurs.nl/wedstrijden/live-aquascapingwedstrijd

V
Vivariumbeurs

Maak me er een beetje gemakkelijk vanaf, excuses daarvoor maar hopelijk begrijpelijk in deze drukke tijden voor ons.

https://www.facebook.com/Vivariumbeurs/posts/799092676796062

V
Vivariumbeurs

Nog maar een paar dagen!!!

Meer info op vivariumbeurs.nl of facebook.com/Vivariumbeurs

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com