Exotica Roeselare

Manacapuru , August 17 2012
M
Manacapuru

Hierbij wou ik even reclame maken voor Terrarium en Aquarium vereniging Exotica Roeselare.

http://www.exoticaroeselare.be/images/logoexotica.jpg

Exotica Roeselare heeft maandelijkse bijeenkomsten in eetcafé "Au Damier". De bijeenkomsten gaan telkens door op de eerste vrijdag van de maand. Het lidmaatschap bedraagt 22 euro per jaar, daarvoor krijg je maandelijks het clubblad en word je ook lid van het BBAT waardoor je ook het maandelijks tijdschrijft "Aquariumwereld" thuis toegestuurd krijgt.

Op de bijeenkomsten wordt telkens een onderwerp uitgediept door sprekers die hierover ervaring hebben opgedaan. Onderwerpen kunnen bvb zijn "Pijlgifkikkers", "Het houden van discussen", "de opzet en inrichting van een Paludarium", enzoverder. Ook is er tijdens de bijeenkomsten een tombola, waarvan het hoofdaandeel telkens uit planten bestaat.

Onder de leden zitten ook verschillende prijswinnaars van BBAT huiskeuringen in het segment plantenbakken. Ideaal dus voor mensen die geinteresseerd zijn een mooie plantenverzameling aan te leggen en te leren hoe men deze dient te onderhouden, via de andere leden kan men immers heel veel opsteken over onze favoriete hobby.

De volgende bijeenkomst staat gepland op 2 september en gaat over het houden van dwergchichliden (Apistogramma) door Dany Dehandtschutter. Vanaf 20 uur gaan de deuren open waarna de voorstelling begint om 20u30.

Meer informatie over de club vind je op de website. Om op de hoogte te blijven van de geplande activiteiten kan je gebruik maken van de RSS feed.

Als laatste het adres van het clublokaal :

"AU DAMIER"
Stationsplein 13
8800 Roeselare

neujensl

bedankt voor de info ...
Jullie staan ook tussen onze links
aquariumgids Links aquariumverenigingen

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com