Holland Koi Show 2009

Guest , July 06 2009
?
Guest

de Holland Koi show op 21, 22 en 23 augustus 2009
Locatie: Kasteeltuinen te Arcen (NL)

Traditioneel organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland jaarlijks de Holland Koi Show. Tijdens deze dagen, die bekend staan als het grootste Koi evenement ter wereld, wordt jaarlijks door de vereniging de daadwerkelijke Holland Koi Show georganiseerd. Tijdens deze show kunnen op 21, 22 en 23 augustus 2009 hobbyisten en handelaren uit binnen en buitenland hun Koi tentoon stellen aan het grote publiek.

Dankzij de jarenlange ervaring geniet deze show dan ook een ongekend vertrouwen van tal van tophandelaren en tophobbyisten die gedurende deze dagen hun vissen aan ons toe vertrouwen.

In de 17 jaar van haar bestaan is dit evenement uitgegroeid tot de belangrijkste expositie van Koi in Europa. Tijdens deze 17e editie van de Holland Koi Show, beleeft u tevens de primeur van de Holland Aquarium Show, de Holland Shrimp Show en de Holland Bonsai Show.

Spectaculaire vissen en de meest geavanceerde technieken op vijvergebied zijn gedurende de Holland Koi Show te bewonderen. Japan is de bakermat van de koi. Op onze Koishow krijgen andere culturele uitingen uit Japan, zoals Bonsai, Japans zwaardvechten, Japans boogschieten ook ruime aandacht waardoor er altijd een zeer gevarieerd programma is.

Die variatie is nu nog groter dan ooit, vanwege de Holland Aquarium Show, de Holland Shrimp Show en de Holland Bonsai Show. Daarnaast krijgt de commercie rondom de Koi ruime aandacht. In meer dan 140 stands wordt een zeer gevarieerd aanbod geboden wat loopt van Koi tot complete vijvers en van vijver tijdschriften tot Koi schilderijen.

De Holland Koi Show staat op de wereldkaart als de show die qua omvang en bezoekersaantallen het grootste is.

Nederland blijkt steeds meer een Koiland van importantie te worden waar vele vernieuwingen in de hobby hun oorsprong vinden. Met recht zijn we daar als Nishikigoi Vereniging Nederland beretrots op!

Als Koi-liefhebber mag u natuurlijk niet ontbreken, ook al niet vanwege de prachtige watertuinen die in de Kasteeltuinen te Arcen zijn te bewonderen. Alle informatie omtrent de Holland Koi Show: http://www.hollandkoishow.nl/content/

Openingstijden Kasteeltuinen Arcen: 09:30 tot 18:00 uur.


Entreeprijzen:
Volwassenen € 16,50
65+ € 13,50
Kinderen (3 t/m 11 jaar) € 12,50
Kinderen t/m 2 jaar gratis
Groepen vanaf 20 pers. € 12,50

20 % korting:Download de bon voor 20 % korting op de entreeprijs: http://www.kasteeltuinen.nl/site/downloads/hks.pdf

Touringcar parkeren € gratis

Abonnement Volwassenen € 40,00
Abonnement 65+ € 37,50
Abonnement Kinderen (3 t/m 11) € 35,00

Honden zijn niet toegestaan


Bovenstaande prijzen zijn zowel voor entree van de Holland Koi Show als voor de Kasteeltuinen!
U ziet het, een dagje uit voor het hele gezin!

Als lid van de Nishikigoi Vereniging Nederland ontvangt u bij het laatste magazine vóór de show maar liefst zes kortingskaarten van 4,5 euro per stuk!

Wordt nu lid!
De N.V.N. brengt zes keer per jaar het 132 pagina's dikke magazine KOI uit. Het lidmaatschap bedraagt € 45.00 per jaar bij afgifte van een incassomachtiging. Door middel van dit magazine kunt u alles leren over de schitterende koihobby. Met dit blad streven wij ernaar, om zowel de beginnende als de gevorderde hobbyist te voorzien van de laatste informatie.

Wat wij zo belangrijk vinden, is dat u als lezer niet meer dezelfde kostbare fouten maakt die reeds door anderen zijn gemaakt. In dit magazine kunt u naast de mooie professionele foto's allerhande onderwerpen vinden over techniek (vijverbouw, filters, zelfbouw etc.), waterkwaliteit, visziekten, ervaringen van leden, bezoeken aan bijzondere vijvers, nieuws van de handel, verslagen van (buitenlandse) shows, enzovoort. Kortom, een grote hoeveelheid informatie waarmee u succesvol de hobby kunt bedrijven.

Kortom, als serieuze koiliefhebber kunt u niet om dit blad heen.

Voor alle duidelijkheid even de prijzen op een rijtje:
* Voor leden in Nederland en België is het lidmaatschap € 50,= voor gezinsleden € 7.50
* Voor leden uit overige landen is het lidmaatschap € 57,50 voor gezinsleden € 7,50,
* Voor leden uit Nederland is er de mogelijkheid om een machtiging tot automatische incasso af te geven, waardoor u een korting krijgt op het lidmaatschap u betaald € 45,= voor een gezinsleden € 5,=

Meld u hier aan als lid van de NVN: http://www.nvn-koi.nl/content/index.php ... group=1000

http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-D3HWAR7T.jpg

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com